Gràcies a totes i a tots per la vostra participació!

Sortida 3C llarga   26.36 km. ~ 1.424 m. D+

Televisió del Berguedà. Informatiu (26.4.2022) i vídeo reportatge (24 min.)

“Alpens ha organitzat aquest diumenge la 31ena edició de la trail de muntanya de les 3 comarques, una de les cites més antigues del calendari. La cursa es córrer per les comarques d’Osona, el Ripollès i el Berguedà a través de corriols i pistes. El guanyador absolut va ser el corredor de Montornès Elias Resina mentre en noies, la victòria va ser per la corredora Sílvia Roca.”

El nostre agraïment a Televisió del Berguedàa Ramon Uró i a Josep Tarrés per aquest reportatge de la 31a edició de la 3 Comarques.

Sortida 3C exprés  12 km. 520 m. D+

Time-lapse de Pei Iborra. Un vídeo fet amb 1150 fotos (disparades a una per segon) i presentades a raó de 25 cada segon.


Comentaris dels/les participants...
Que us agraïm, en nom de tota la gent que ha fet possible aquesta
31a edició del Trail 3 Comarques d'Alpens

 

@anitaaltarriba  https://www.instagram.com/p/CcydsbvIVKc/?utm_source=ig_web_copy_link

El diumenge passat al @trail3comarques ! La 2a cursa de Trail més antiga de Catalunya. 26,5kms +1500 3h35′ 2 noia. Fang, bassals, pedres…una bona claca al primer turó, gent del poble #alpens super maca i molt entregada. Destacar el gran marcatge del recorregut i la bona organització!

@dani_c_pineapple   https://www.instagram.com/p/Ccya7gArGpg/?utm_source=ig_web_copy_link

Trail3comarques espectacular cursa, recorregut, marcatge, avituallaments, organització, voluntaris, animació… Etc, etc  Vaig acabar no ho sé com?!?! Per diferents motius no he pogut entrenar tot el degut i em va tocar patir molt. Seguim sumant 

@isra.rodriguez.2   https://www.instagram.com/p/Cc1YIDGqF86/?utm_source=ig_web_copy_link
 

Un resumen de 5 momentos de la Cursa @trail3comarques del Domingo!! Disfrutando de bajadas frenéticas, atravesando bancos de niebla q daban un encanto especial a los bosques de Alpens, sensaciones únicas durante muchos kilómetros corriendo en solitario, la última subida a St.Margarida que te dejaba temblando las patas para un buen rato y la satisfacción de cruzar el arco de meta!!! Lo que me da la montaña no tiene precio!!! Motivación a tope y con ganas de más!!!

@giil_11  https://www.instagram.com/p/Cc3HTUnKXUB/?utm_source=ig_web_copy_link
 

 1:19:23 / 12km, +520m /  26è/103 – Doncs ja tindrem la mítica @trail3comarques al sac. Gran recorregut amb un ambientàs espectacular. Amb ganes de repetir l’any que ve.

Gràcies a tots i a totes per la vostra participació   https://www.instagram.com/p/CcxInurISlD/?utm_source=ig_web_copy_link

Una cursa espectacular!! Felicitats!! Tornarem!!! – @isra.rodriguez.2

Enhorabona a l Organització!  La meva primera i repetiré l’any que ve… – @jordi.olpr

Enhorabona i felicitats a vosaltres per fer-nos gaudir, un any mes, d’aquesta cursa. L’any que ve mes (i si es amb el fang d’aquesta edició millor @ tinesitu 

En va agradar molt el poble , la organització i els embotits!!! – @tonitrek9 

Enhorabona!!! Cursa de 10!  – @dani_c_pineapple

A Facebook   https://www.facebook.com/trail3comarques/posts/1004592630169711

Felicitats a l’organització! El circuit brutal i el marcatge espectacular! – Pep Brasó

Enhorabona per l’organització! Ha estat la meva primera vegada… L’any que ve repeteixo – Jordi Oliver

Avís Legal
Copyright © 2018 Trail3comarques | Lloc web creat per Grup Internovatec.