3C llonganissa

30.50 km ~ 1.706 m D+

La llonganissa és la reina dels embotits!

Feta amb carn extra de muntanya, condimentada amb sal, pebre, pujades increïbles i baixades de cabres boges, embotida en la tripa natural dels corriols, de les carenes, de les obagues, dels rierols de les muntanyes d’Alpens. Tot ben preparat i elaborat artesanalment amb l’experiència d’una gent, que fa més de 30 anys que fa aquesta feina. Aquí no hi ha engany, només treballem amb productes d’autèntica muntanya. La parafernàlia, en la llonganissa, en la bona llonganissa, no hi té cabuda, només la carn extra és apta.

La llonganissa és boníssima per a gaudir, ja sigui combinada amb pa amb tomàquet, amb coca, amb torrada, sigui combinada amb la pluja o amb el sol del mes d’abril. Això sí, cal una bona curació i entrenament. La llonganissa, si tens la carn massa tendra, no fa de bon menjar ni de bon pair!

Els seus 30 km. i els seus més de 1.700 m. de desnivell positiu fan de la 3C Llonganissa un producte només apte per a gent preparada, per a gent que coneix bé els embotits i les muntanyes!

Cal doncs que te l’agafis amb el cap clar, mesurant bé les teves forces i gaudint de tots els seus sabors, olors, textures, assaborint una menja digna dels millors paladars, dels esperits més exigents, dels i de les comensals amb més bona preparació i qualificació.

T’hi veus en cor? Acceptes el repte? Te la deixaràs perdre?

 

recorregut

DESNIVELLS

Fitxa Tècnica

Distància 30.50 km
Desnivell positiu: 1.706 m

Punt més alt: 1.229 m
Punt més baix: 832 m

Ruta:
Alpens – Petja – Can Cases – Sant Pere de Serrallonga – Serrallonga de Dalt – Puig Don – Collet de les Bruixes – Infern – Font Fosca – Mas Dachs – Santa Margarida de Vinyoles – Portavella – Coll Joanet – Tremolosa -Font Cervera – El Castellot – Santa Margarida de Vinyoles – Puig-empí – Anfruns -Roca de Pena – Coll Tallat – Puigcornador – Collet de les Bruixes – Torrats – Alpens.

Hora de sortida:
08:30 h

Recollida de dorsals:
El dia de la cursa, a la sortida, a partir de les 7:30 h o el dia abans, a la Casa de la Vila, de 18:00h a 20:00 h.

Temps de tall: 

Control TempsHora
Dachs2:00 10:30
Roca de Pena 4:30 13:00
Alpens 6:00 14:30
Avís Legal
Copyright © 2018 Trail3comarques | Lloc web creat per Grup Internovatec.