3C FUET

12 km ~ 520 m D+

Si el teu nivell ja comença a ser una mica més alt, si tens una mica més d’estómac i la somaia et sembla poca cosa, sempre pots optar per la 3C Fuet.

Totalment artesana, d’elaboració pròpia del Fondistes Club Alpens, feta amb les mans i amb el cor, amb il·lusió, amb la voluntat de fer gaudir d’un bon producte de muntanya.

Per aconseguir-la, et caldrà una mica més de curació o entrenament que no pas per a la somaia, però no gaire més, no t’espantis! Un poc d’entrenament, una curació de 25 ó 30 dies i ja et podràs tirar de cap a la piscina: a gaudir de la 3C Fuet!

No surt tant grossa com la llonganissa perquè s’emboteix en una tripa que és més prima. La sal i el pebre també et faran falta per a pujar els 520 m. de desnivell positiu i els seus 12 km.

Si te l’agafes gaire a la valenta, pot ser que se t’entravessi una mica a l’estómac. Si et passa això et recomanem fer mossegades petites, pas a pas i bona lletra, que, com va dir algú, els “últims seran els primers”, (o no?).

Ara bé, si ets un bon maquinorris, podràs gaudir d’aquesta menja explosiva, te l’acabaràs en el temps de dir un parenostre, tot i que et caldrà esmolar bé les eines: les de les cames i també les de les dents i els queixals per tal d’engolir amb gust el bocata de botifarra de l’arribada.

T’hi veus en cor? Acceptes el repte? Te la deixaràs perdre?

DESNIVELLS

Fitxa Tècnica

Distància 11,92 km
Desnivell positiu: 520m 

Punt més alt: 1.207 m
Punt més baix: 832 m

Ruta:
Alpens – Petja – Can Cases – Sant Pere de Serrallonga – Serrallonga de Dalt – Puig Don – Collet de les Bruixes – Torrats – Alpens

Hora de sortida:
09:30 h

Recollida de dorsals:
El dia de la cursa, a la sortida, a partir de les 8:30 h o el dia abans, a la Casa de la Vila, de 18:00 h a 20:00 h.

Avís Legal
Copyright © 2018 Trail3comarques | Lloc web creat per Grup Internovatec.